Nyerőgépek

A legnépszerűbb szerencsejáték fajták nálunk a nyerőgépek. A nyerőgépek, azaz angolul Slots a legkeresettebb szerencsejátékok közé tartoznak az interneten is. Legfőbb előnye ennek a kaszinójátéknak az, hogy az interneten ingyen lehet nyerőgépekkel játszani. Az ingyenes nyerőgépjátékokon kívül az online kaszinótól bőkezű bónuszt is kapsz, melyet tovább szaporíthatsz. A hagyomános nyerőgépekkel ellentétben az online nyerőgépezés jóvl kifizetődőbb, mert a kaszinó több pénzt ad vissza a feltett összegekből. Hosszabb távon nézve az online nyerőgépeken való játék akár 25% magasabb nyereményekkel jár.

 

Az online kaszinó nyerőgépeinek előnyei:

 • a fogadásokból származó összegeket nagyobb mértékben térítik vissza - az élő kaszinóban a nyerőgépek kb. 80%-ot adnak vissza, az online kaszinóban akár 97%-ot is
 • a nyerőgépeken való ingyen játék lehetősége, valamint további ingyenes kaszinójátékok
 • hatalmas főnyeremények, több százmillió forintos értékben
 • több nyerőgépen is játszhatsz egyszerre
 • fogadások már 10 forinttól
 • az aktív játék díjazása - amennyiben rendszeresen játszol, a kaszinó ezt pénzzel díjazza

A nyerőgépek játékszabályai:

A mai online kaszinókban rengeteg különböző nyerőgép található. A működési elv azonban az összesnél nagyon hasonló. A nyerőgépeket két általános csoportba oszthatjuk; a 3-tárcsások, és az 5-tárcsások csoportjára. Különbségek csak a fogadási lehetőségekben vannak (a sorra való fogadás, a feltett összeg nagysága, a főnyeremény nagysága).

Mit kell tenned:

 1. Hozz létre egy felhasználói fiókot az online kaszinóban. Ehhez ki kell tölteni egy egyszerű regisztrációt (regisztráció az Unibet kaszinóba).
 2. Mihelyt megvan a felhasználói fiókod, nyisd meg a kaszinó főoldalát. A főoldalon a Kaszinó menüpont alatt megtalálod a kaszinó játékok listáját.
 3. Válaszd ki a neked legjobban megfelelő online nyerőgépet. A kaszinók az online nyerőgépek többségénél lehetővé teszik a játék ingyenes demo verziójának kipróbálását. Ez mindenki számára ajánlott dolog. Először alaposan ismerkedj meg az adott nyerőgép lehetőségeivel, és szabályaival, csak aztán kezdj igazi pénzben játszani.
 4. Az igazi pénzzel való játéknál először az "Insert money"  gomb segítségével kell a pénzt feltenni. A feltett összeget általában a képernyő bal oldalán tudod ellenőrizni.
 5. Aztán kezdődhetnek a fogadások. Az online nyerőgépeknél többféle módon tehetsz föl téteket. Általában a "Bet One" (tégy fel egyet) gomb segítségével, ahol választhatsz a különböző fogadások közül. A „Bet Max“ (legmagasabb tét) az a gomb, aminek a segítségével fogadhatsz az összes fogadási lehetőségre az adott játékban. A jobb alsó sarokban találod a „Spin“ gombot, amivel megpörgeted a tárcsákat.
 6. Az online nyerőgépekre vonatkozó szabályok nagyon hasonlóak a játéktermekben található nyerőgépekre vonatkozókhoz. A hengereken láthatod a sorokat, melyekre fogadhatsz, és a nyeremény többszörösét, melyet megnyerhetsz.
 7. A nyereményedet azonnal látod a képernyőn. A játékot bármikor megszakíthatod a „Winner Paid“ (kifizetés) vagy az „Exit“ (befejezés) gombok segítségével.
 8. Amennyiben a játék során több pénzt szeretnél föltenni, ezt megteheted, és föltölthetsz újabb összeget a „Bank“ gomb segítségével. Amennyiben valami nem teljesen világos, vagy ha problémák lépnek fel, a „Help“ gomb segítségével kapcsolatba léphetsz a karbantartókkal.
MagyarMagyar
Your current language:MagyarMagyar